* Народна библиотека - "Симеон Пишчевић" * Петра Koчића 1 - Шид *  тел: 022 712495  *   

ЗМАЈЕВЦИ У ПОСЕТИ БИБЛИОТЕЦИ ТОКОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

Четвртог дана дечје недеље угостили смо представнике Змајевих дечјих игара, који се већ годинама уназад труде да малишанима шидске општине приреде богат садржај при сваком сусрету. Велики пријатељ Библиотеке, Душица Маринковић је и ове године са својим колегама осмислила бројне креативне радионице, и то овог пута на отвореном јер нас је време и више него послужило. На травњаку испред Библиотеке, једна група малишана се бавила баштованством, расађујући разне цветне културе, док је друга група цртала по бетону такозвану „3Д“ технику.

ЗМАЈЕВЦИ У ПОСЕТИ БИБЛИОТЕЦИ ТОКОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

Трећа група малишана уживала је у креативној радионици унутар Библиотеке, где су на папиру оживљавали бајке у издању Змајевих дечјих игара. Убрзо су им се придружили и случајни посетиоци у занимљивим костимима, право са маскембала, те је Библиотека одисала духом младих, певањем, грајом и пискавим гласићима деце.

ЗМАЈЕВЦИ У ПОСЕТИ БИБЛИОТЕЦИ ТОКОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

Библиотеку је целе недеље красила изложба са 66. „Змајевих дечијих игара“, под слоганом „Свака звезда има свога пута“, због које су нас многи корисници посетили, а међу најмлађима је то била група предшколаца Предшколске установе „Јелица Станивуковић“ Шиља, објекат „Чаролија“.

ЗМАЈЕВЦИ У ПОСЕТИ БИБЛИОТЕЦИ ТОКОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

 

  • Created on .

 
© 2012 Народна библиотека - Симеон Пишчевић - Шид. Сва права задржана.

Поставио и одржава Шидски портал™ sidski-portal